Καλώς ήρθατε στον καινούργιο και ανανεωμένο ιστότοπό μας

Η εταιρεία InterΑctive A.Ε. ιδρύθηκε το 1990, και ειδικεύεται στον εξοπλισμό εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου βιομηχανιών καθώς και αναλυτικών εργαστηρίων (βιολογίας, γεωλογίας, χημείας, φυσικής και υλικών) πανεπιστημίων, τεχνολογικών ιδρυμάτων και ερευνητικών κέντρων.

Όραμά μας είναι να είμαστε η πρώτη σας επαφή κάθε φορά που αναζητάτε μία συμβουλή για το τι χρειάζεσθε από άποψη εξοπλισμού για το εργαστήριό σας και την έρευνά σας. Εργαζόμαστε μεθοδικά και με συνέπεια για να σας προτείνουμε τον καταλληλότερο εξοπλισμό με το χαμηλότερο συνολικό κόστος κτήσης για να επιτυγχάνετε την καλύτερη απόδοση στην επένδυσή σας.

Οφείλουμε τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας στην αμέριστη υποστήριξή σας και στην προτίμησή σας, για την οποία και σας ευχαριστούμε θερμά και ανταποδίδουμε με διαρκείς επενδύσεις στην καλύτερη εκπαίδευσή μας, στον αρτιότερο εξοπλισμό μας και στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών τεχνικής και εμπορικής υποστήριξής σας.

Για τα σημαντικότερα επιστημονικά  μηχανήματα που διακινούμε φροντίζουμε να έχουμε πάντα άμεσα διαθέσιμο το αντιπροσωπευτικότερο μοντέλο για να ήμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε στο χώρο σας χωρίς καμία δέσμευσή σας.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από αξιόπιστες και παγκόσμια εδραιωμένες βιομηχανίες που κατέχουν ηγετική παρουσία στον τομέα εξειδίκευσής τους. Η προηγμένη τεχνολογία,  η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η άρτια υποστήριξη των οίκων αυτών είναι οι κυριότεροι παράγοντες που μας οδήγησαν στην επιλογή τους, βάζοντας πάντοτε σε προτεραιότητα τα μακροπρόθεσμα οφέλη σας.

KRAHN_Logo_web

Από το 2020, η INTERACTIVE A.E. αποτελεί μέλος της KRAHN Chemie, μίας οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη διανομή χημικών για περισσότερα από 100 χρόνια. Η KRAHN Chemie ανήκει στον όμιλο της Otto Krahn Group, ο οποίος περιλαμβάνει τις ALBIS – εταιρεία διανομής πλαστικών, MOCOM – εταιρεία παραγωγής πλαστικών, KRAHN Ceramics και WIPAG. Ο όμιλος αντιπροσωπεύεται διεθνώς από τα τοπικά γραφεία και προσφέρει διεθνή εξυπηρέτηση πελατών.

Για να επισκεφθείτε το site της KRAHN, πατήστε εδώ.